Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. szeptember 3.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Hadházi Csaba és Szabó Zsuzsa gyermeke: Dániel, Dobisz Árpád József és Virág Mercédesz Györgyi gyermeke: Gergő, Sándor Gergely Gábor és Veres Viktória Edit gyermeke: Laura (Vác), Pomaházi Norbert és Gieber Zsanett gyermeke: Olivér, Nagy István és Bulyáki Nóra gyermeke: Lara, Gajdos Balázs és Szilágyi Debóra gyermeke: Gerda Róza, Kárpáti Ferenc és Kelemen Katalin gyermeke: Dominik, Urbán Ákos és Vince Tamara gyermeke: Kata.

Az elmúlt héten 10 fő születést anyakönyveztek, 2 fő váci lakos.

Vácon kötöttek házasságot: Misek Gábor és Szeles Anita, Máriássy Dávid Jenő és Győri Kata, Nagy Mátyás és Pap Lidia (Vác), Gönczi Zsolt és Belányi Mónika, Eberhart Dávid és Bálint Eszter Margit (Vác), Richter Róbert és Nagyová Kinga, Kozsdi Zoltán és Tolnai Éva (Vác), Paluk József és Nell Andrea, Tóth Csaba és Dudás Barbara, Filep Lőrinc András és Pénzes Dóra, Kis Ernő és Nagy Melinda (Vác), Balatoni Ákos és Budavári Anna, Horváth Tamás és Tóth Miléna Terézia (Vác), Krebsz Botond Bendegúz és Orosz Diána.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 26 fő halálesetét anyakönyvezték, ebből 6 váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments