Váci veterán evezősök a Masters Európa Bajnokságon

Euromasters Regatta volt a szlovéniai Bledben, a világ legszebb evezős pályáján, szeptember 16-19. között. A szervező bizottság a kellő óvatosság mellett, egy nagyon jó és felszabadult hangulatú versenyt rendezett. Ennek megfelelően az idősebb korosztály megfelelő körülmények között és nagy elszántsággal tudott versenyezni. Öröm volt találkozni a két éve nem látott ellenfelekkel és a külföldi csapattársakkal. A járványhelyzet miatt a részvétel nem volt a legnépesebb, de azért a jó csapatok mind ott voltak.

A Vác Városi Evezős Club színeit, Mészáros Judit kormányos és versenybíró, dr. Mészáros László versenybíró, Nógrádi Tivadar, Noé Gábor és Bugarszky Miklós mint versenyzők képviselték.

A Nógrádi-Noé páros hat versenyszámban indult, melyet mind megnyerték, az alábbiak szerint.

A 65-69 évesek nyolcasában: David Bodmer, Günther Kraut-Giesen, RC Baden Svájc, Szabados Miklós Külker, Raimund Haberl, Kokas László LIA Bécs, Fábián Attila Csepel SC, Nógrádi Tivadar, Noé Gábor. Kormányos: Mészáros Judit.

A 60-64 évesek négyevezősében: Nógrádi Tivadar-Kokas László, Fábián Attila, Noé Gábor.

A 65-69 évesek négyevezősében: Nógrádi Tivadar, Günther Kraut-Giesen, David Bodmer, Noé Gábor.

A 70-74 évesek kétpárevezősében: Noé Gábor, Nógrádi Tivadar.

A 65-69 évesek kormányos négyevezősében: Nógrádi Tivadar, Günther Kraut-Giesen, David Bodmer, Noé Gábor. Kormányos: Mészáros Judit.

A 70-74 évesek kormányos nélküli kétevezősében: Nógrádi Tivadar, Noé Gábor.

Bugarszky Miklós a rövid felkészülése ellenére harmadik lett egypárevezősben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments