Vadászpuskával végzett családjával és magával egy férfi Dunakeszin

A jelenlegi adatok szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában szeptember 12-én este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett – írja a police.hu.

Vasárnap este 9 és 10 óra között lövöldözésekre lettek figyelmesek Dunakeszin, a Kisfaludy utca környékén lakók. A történtekről is először tőlük lehetett értesülni a Facebook-posztjaikból, de 11 óra után pár perccel a rendőrség által közölt hivatalos közleményben is meg lettek erősítve az olvasottak.

A közösségi oldalakon első ízben arról írtak, hogy sok a rendőr és a mentő a Kisfaludy utcában. Pár perccel később már lövöldözésről számoltak be, sőt halottakról. Állítólag 7 lövés dördült, az utolsó kettő mintha lezárta volna az ügyet – számolt be az esetről a dunakeszipost.hu. A helyi újság egy közelben élőnél is rákérdezett, hogy mit tapasztalt, amire ezt a választ kapták: több sorozatlövés is dördült, illetve hangosbeszélőn szólítottak fel valakit, hogy a törvény nevében hagyja el a házat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Ez árnyalhatja a rendőrség közleményét, amely szerint a gyilkos magával is végzett, hiszen a közelben lakók tűzpárbajt érzékeltek. A Bors szerint pedig állítólag a rendőrök még keresnek is valakit.

Végül a Dunakanyar Régió megkeresésére Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője erősítette meg: az 54 éves férfi engedéllyel tartott vadászpuskát, amellyel az utcán lőtte le a három áldozatot, majd bement az ingatlanba és ott végzett magával is a rendőrök kiérkezése előtt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást. (Kép: MTI) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments