Vandálok áldozatául esett a Damjanich téri játszótér

Idén már harmadik alkalommal történt jelentős eszközrongálás váci játszótéren. Tegnap a Damjanich téri – képünkön látható – hinta alatti gumilapokat lopták el egyelőre ismeretlen tettesek. A biztonságos esőfelületet biztosító kötelező tartozék elvitelével a tolvajok megakadályozták, hogy a gyermekek használhassák a kedvelt játszóeszközt – írja a vac.hu.

Két hónap se telt el azóta, hogy Matkovich Ilona polgármester a facebook oldalán felhívta rá a figyelmet és kifejtette felháborodottságát amiatt, hogy megrongálták Vác egyik talán legkedveltebb játszóterét a József Attila sétányon. Most újabb ilyen esetről kell beszámolnunk, ugyanis ezúttal a nemrégen megújult Damjanich téri park esett vandálok áldozatául. Ellopták a gyerekek biztonságát szolgáló gumilapokat a hinták alól.

Azóta megtették a rendőrségi feljelentést, illetve ezen túl intézkedés történt a gumilapok pótlására is, melynek azonban várható költsége elérheti a negyedmillió forintot.

Az önkormányzat kéri, hogy aki az említett rongálást látta, vagy arról információval tud szolgálni, tegyen bejelentést a Közterület-felügyeletnek a 06-30/729-2154-es telefonszámon, vagy jelezze azt a városi zöld számon: 06-80/890-020. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments