Baleset miatt késő estig tartó késések voltak a Budapest-Veresegyház-Vác vasúti vonalon

Negyed hétre befejezték a Veresegyházon történt baleset helyszínelését, és megindulhatott a vonatforgalom. A menetrend szerinti közlekedés éjszakáig helyreállhat a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon – írták tegnap este a MÁVINFORM facebook bejegyzésében.

A társaság közleménye szerint egy sorompó nélküli, andráskereszttel jelzett átjáróban ütközött az egyébként Vácról Budapestre tartó vonat egy gépkocsival. A baleset során szerencsére senki sem sérült meg, de a helyszínelés és a műszaki mentés végéig késő estig Veresegyház és Őrbottyán között csak pótlóbuszok vitték az utasokat és 30-60 perces késésekkel kellett számolni.

A torlódások és késések csökkentése érdekében átszervezték az érintett időszakban a menetrendet és járatokat töröltek el. Ez sok kényelmetlenséget okozott a munkából hazafelé tartóknak, a komment szekciókban az emberek pedig arra panaszkodtak, hogy az említett szakasz nagyon nehezen belátható az autósok számára és szerintük egy andráskereszt nem is elegendő védelem a balesetek megelőzéséhez. Mindazonáltal negyed hétre az illetékesek befejezték a szükséges munkálatokat és éjszakára nagyjából helyre állt a menetrend szerinti közlekedés. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments