„Csak azért loptam el a biciklit, mert nagyon unatkoztam egész nap”

A váci rendőrök befejezték a nyomozást annak a 19 éves férfinek az ügyében, aki állítása szerint azért lopott kerékpárt, mert egész nap nagyon unatkozott. Az elkövetéskor nem bohócnak, csak bohócos pólóba öltözött – írja a police.hu.

Egy váci kerékpárbolt eladója június 18-án délután éppen hazafelé tartott, amikor egy nem várt látványra lett figyelmes. Boltjának egy 100 ezer forint értékű biciklijét vélte felismerni egy idegennél. Ez azért volt meglepő a számára, mivel tudomása szerint a kerékpárt még csak eladásra kínálták és egyenlőre nem fizetett érte senki. Az eladó tehát fotókat készített a távolodó, bohócos pólós kerékpárosról, majd egyből értesítette a rendőrséget, akiknek nem is kellett sokat keresniük, már várták, mikor hazaért. A biciklit pedig a Kórház utcában találták meg, mivel leeresztett a gumija és az elrablója nem tudott vele tovább menni, így ott hagyta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

A fiatalember egyből beismerte a lopást, a magyarázata azonban meglehetősen szokatlanra és meghökkentőre sikeredett. Vallomása szerint nem volt munkája, ezért naphosszat otthon unatkozott. Ebben a szituációban látta meg a kerékpárt, ami nem volt lelakatolva. „Csak azért loptam el a biciklit, mert nagyon unatkoztam egész nap” – fogalmazott.

Nem tudni, hogy így utólag megérte-e neki ilyen módon elütni az időt, de annyi biztos, hogy a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást így hamar be tudta fejezni, az ügy iratait pedig átadták az ügyészségnek. (Forrás: police.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments