CSR Hungary díjazott a Samsung SDI babaverzuma

Idén is átadták a CSR Hungary Díjakat, mellyel Magyarország legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, termékeit, szolgáltatásait és programjait értékelik, díjazzák. A Samsung SDI Magyarország Zrt. Babaverzum programja a „Legjobb CSR programért (Közös ügyek – Közös felelősség)” kategóriában nyerte el a díjat és egyúttal a két évre szóló CSR Hungary Díj védjegyhasználatot – írja a dunakanyarregio.hu.

A kizárólag gödi lakosokat megcélzó program különlegessége, hogy nem csupán egy szép ajándékcsomagot nyújt át a vállalat a kisbabás családoknak, hanem a programba bevonta a gödi védőnőket, a program mentorait, valamint gödi édesanyákat is. Olyan anyukákat, akik a gyermeknevelés és az otthoni teendők mellett csodaszép, 100%-ban természetes alapanyagokból, bababarát termékeket készítenek. A vállalat büszkén nyújtja át hónapról-hónapra az ezen helyi hölgyek termékeivel kiegészített ajándékcsomagokat a gödi családoknak, ezáltal támogatva a munkásságukat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A 12 tagú független Bíráló Bizottság kilenc kategóriába sorolva választja ki a győztes pályázatokat. A díjra A 2021 februárjában induló Samsung SDI Babaverzum programra már több, mint 200 család jelentkezett.

A program nagy sikert aratott Gödön, és a védőnői szolgálattal szorosan együttműködve a vállalat igyekszik minden szülőt tájékoztatni a programról – írja a Társaság által kiadott közleményben Bagoly Katinka.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a sok nagyszerű pályázat közül a szakmai zsűri a Babaverzum programot díjazta idén. Újabb megerősítést kaptunk arra vonatkozóan, hogy a programunk egy olyan kiemelkedő felelős és fenntartható kezdeményezés, amely példaértékű Magyarországon.” – mondta Kim Hyun Soo, a Samsung SDI Magyarország Zrt. elnöke.

A Babaverzum programra itt lehet jelentkezni: https://www.samsungsdi.hu/hu/babaverzum ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments