Életmentéssel foglalkozó szervezeteket támogatott gumiabroncsokkal a Michelin Hungária

A helyi közösségek elkötelezett támogatójaként a Michelin Hungária 352 darab gumiabroncsot adományozott az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak és 254 darabot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak – olvasható a cég sajtóközleményében.

A mentők és a tűzoltók célja egyaránt az életmentés, amelynek eredményességéhez elengedhetetlen, hogy az általuk használt eszközök megfelelő felszereltségűek és biztonságosak legyenek. A Michelin az igényeiket figyelembe véve a megfelelő gumiabroncsokat biztosította az életmentéssel foglalkozó szervezetek gépjárműveihez.

„A Michelin Hungária Kft. teljes csapata számára öröm, hogy támogathattuk a mentőszolgálat és a tűzoltók munkáját, biztosítva azt, hogy a flottáik és munkatársaik élvezzék az abroncsaink által kínált biztonsági, kényelmi, valamint a teljesítményből fakadó előnyöket” – emelte ki Kálmán Sándor, a Michelin Váci Logisztikai Központjának vezetője.

„Az Országos Mentőszolgálat Alapítványnál azért dolgozunk, hogy bajtársaink mindennap a legkorszerűbb eszközökkel indulhassanak bevetésre. Az életmentők naponta 3000-3500 beteghez vonulnak ki, összesen több tízezer kilométert megtéve a legváltozatosabb körülmények között. Ezért fontos, hogy a mentőautók gumiabroncsai is a lehető legkorszerűbbek legyenek, és ebben volt segítségünkre a MICHELIN támogatása” – tette hozzá Kónya Zoltán, az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

„A katasztrófavédelem részére adományozott 254 gumiabroncs a legjobb helyre került, hiszen nemcsak a mi munkánkat segítik, hanem az emberek biztonságát fogják szolgálni. Az abroncsok a katasztrófavédelem ügyintézői és hatósági – vagyis a nem speciális tűzoltóautók – járműveire kerülnek, amelyekkel tűzvédelmi ellenőrzéseket végzünk, vagy éppen kivizsgáljuk, mitől keletkezhettek a tüzek” – mondta el Mukics Dániel tűzoltó alezredes az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments