Fehér bot napi rendezvénnyel várják az érdeklődőket a művelődési központba

A nemzetközi „fehér bot nap” alkalmából különleges programlehetőségnek fog otthont adni szombaton a Madách Imre Művelődési Központ. A Dunakanyari Látássérültek Egyesületének (Duláte) szervezésében aktuális, illetve kulturális programokkal várnak minden érdeklődőt.

Október tizenötödike a vakok és gyengénlátók nemzetközi világnapja. Minden évben ezen a napon fel szeretnék hívni a közvélemény figyelmének a látássérültek sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik a váci székhelyű Duláte is, amikor október tizenhatodikán 14 órától programokkal készül a művelődési központ 8-as termében.

Az eseményre ellátogatók meghallgathatják Hellen Maximilian látássérült zongorista előadását, illetve Kis Jánost is, aki COVID és védőoltások témakörben fog beszélni a megjelenteknek. A résztvevőket péksüteménnyel és üdítővel fogják megvendégelni, de amennyiben kíséretre van szükségük, kérik mielőbb jelezzék ezt telefonon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments