Győztes pótlás után vereség

Négy fölényes győzelem után hazai asztalok mellett szenvedtek vereséget asztaliteniszezőink a harmadosztályú csapatbajnokság Észak-Kelet csoportjának 5. körében – írja a vac.hu.

A soron következő, vasárnapi mérkőzést megelőzően szerdán a Váci Reménység bepótolta a Dunakeszi kérésére a nyitófordulóból elhalasztott találkozót. Ezen a váciak folytatták jó sorozatukat és a negyedik bajnokin is nyertek: Dunakeszi – Váci Reménység 5:13.

A párosok csatáiból mindkét együttes egy-egy győzelemmel jött ki. Az egyénikben Héjj Marcell és Némann Dávid sziporkázott és mind a négy találkozóját megnyerte. Három győzelmet aratott Lovas Dániel, míg Galgóczi Balázs egy sikerrel járult hozzá a csapatgyőzelemhez.

A Szerencs elleni csapatbajnokit is jól indították a mieink, hiszen a Héjj Marcell, Némann Dávid és a Lovas Dániel, Klucsár Péter páros is 3-1-re nyert. Ám aztán az egyéni meccseken sorra a vendég szerencsiek voltak szerencsésebbek. Galgóczi Balázs sajnos nyeretlen maradt és Némann Dávid is csak egyet tudott megnyerni a négy egyénijéből. Mivel Héjj Marcell és Lovas Dániel 50%-os mutatóval (2-2- győzelem és vereség) zárt, a vendégek nyerték a csapatbajnokit. Váci Reménység – Szerencs 7:11.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A váci együttes legközelebb november 6-án az eddig felemásan szereplő gödöllőiekhez látogat majd. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments