Gyurcsik Ádám lett a Minden Fiatal Magyarországa mozgalom elnöke

Térségünk fiatal ellenzéki képviselő-jelöltje, Gyurcsik Ádám lett a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) ifjúsági szervezetének az első elnöke. Azt követően, hogy az előválasztáson csak a harmadik helyen végzett, október harmadikán felkérték az akkor alakuló tagozat vezetőjévé.

A még mindössze 21 éves, közszereplést vállaló egyetemista már a kampánya során is végig az egyébként Inotay Gergely mögé beálló Márki-Zay Pétert, az MMM elnökét támogatta a miniszterelnök-jelölti ambícióiban. Elmondása szerint a hódmezővásárhelyi polgármester az egyetlen jelölt, aki képes volt felül emelkedni a pártszíneken, illetve megszólítani az ő hozzá hasonló, pártokat elutasító embereket és a fiatalokat. 

„Amióta csak érdekel a politika azóta abba a 33%-ba tartoztam, amit a közvélemény kutatások szürke színnel szoktak jelezni a grafikonok jobb oldalán. Magyarul a bizonytalanokhoz, a párt nélküliekhez. Hiszen mit láttam? Az egyik oldalon állt a korrupt, cinikus, hatalmával folyamatosan visszaélő hatalom, a másik oldalon pedig egy megosztott, alkalmatlan ellenzék, akik még a választás előtt is egy nappal azzal voltak elfoglalva, hogy egymás javára hogyan lépjenek vissza, hogyan szerezzék meg a legnagyobb frakciót és nem pedig azzal, hogy megmondják nekünk mivel képesek jobbat tenni ezért az országért. 

Így bár elmentem szavazni, mégis rossz szájízzel hagytam el a szavazófülkét, hiszen mindkét szavazatommal kompromisszumot kellett kötnöm és úgy gondoltam, hogy 2022 áprilisára sem lesz jobb a helyzet, továbbra is a legkisebb rosszat kell majd választanom. De megváltozott a helyzet” – fogalmazott a fiatal politikus az MMM vasárnapi „kormányváltó gyűlésén”, ahol bejelentette, hogy aznap választották meg az országos szervezet, Minden Fiatal Magyarországa (MFM) elnevezésű ifjúsági szervezetének az elnökévé. (Forrás: Gyurcsik Ádám facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments