Hattyú Kultterasz rendezvénysorozat Xantus Barbarával és vendégeivel

Néhány hónapja készítettünk interjút Xantus Barbara énekesnővel, színésznővel, producerrel. Rengeteg színházi szerepe ismert, számos népszerű tévéfilmben szerepelt nagy sikerrel. Neve hallatán legtöbbeknek a Família Kft című sorozat (1991–1999) jut eszébe, ahol Kriszta szerepét játszotta. A televíziózás máig aktív szerepet tölt be az életébe, a színházi tevékenységét a pandémia a háttérbe szorította. Két éve van jelen Nagymaroson is, illetve nemrég Verőcén is izgalmas és színes kulturális programoknak a szervezője, háziasszonya.

„Kétlaki életet élek, mivel gyermekeim Budapesthez kötődnek, Nagymaros a hét egyik fele, a főváros pedig a másik fele. Barbador Kultterasz a projekt neve. Nyilván nem tömegrendezvényben gondolkodunk, hanem inkább minikoncertekre, kamara előadásokra, beszélgetős műsorokra, stand up műsorokra, százötven-kétszáz nézőig tervezünk egyelőre”- fogalmazott akkor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Verőce sem marad ki a rendezvénysorozatból. A Fehér Hattyú Fogadó Verőce szívében található, az Árpád út 60. szám alatt. Október 8-án pénteken este 19 órától Koncz Gábor önálló estje lesz látható, verseket, meséket mond majd a Kossuth-díjas színész-rendező. Kedvenc költőitől, íróitól válogat verseket, novellákat, részleteket életszemlélete bemutatására. Hitet tesz az igaz emberség, a humánus együttélés és a munka, a teljesítmény elismerése mellett. Persze mindezt remek írások tükrében, a rá jellemző őszinteséggel, vonzó férfiassággal teszi. Nem hiányzik majd a humora sem, amikor emberi hibáinkról szól, s kicsit anekdotázik könyvét idézve.

A Hattyú Kultterasz rendezvénysorozat háziasszonya: Xantus Barbara. Jegyvásárlás: 06-70/600-1330. Ugyanoda október 16-án Balázs Andrea és Peller Károly érkezik, akik kedvenc slágereik mellett vicces történetekkel is készülnek a közönség számára. Kezdés 19 óra. Jegyvásárlás szintén a a fenti számon lehetséges.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A novemberi programok: november 7-én gyerekprogram várja a közönséget. November 13-án Eperjes Károly, Gémes Antos, Xantus Barbara lesznek a fellépők. Az Eperjes Károllyal való beszélgetés is izgalmasnak ígérkezik, ugyanazon este Antos és Xantus Barbara dalra fakadnak.

November 27-én Bornai Tibor és a Karinthy család lesz a rendezvény vendége, vidám estének ígérkezik.  December sem marad program nélkül, aki kíváncsi a Hattyú Kultteraszra. A szilvesztert három napos rendezvénysorozattal ünneplik majd, 29-30-31-én. Lesz számos zenés műsor, disznóvágás és vidám zenés táncos este viszi a résztvevőket 2022-be, sztár fellépőkkel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments