Ismét meghirdeti tehetséggondozó programját a DDC

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) idén is meghirdeti a nagysikerű „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramját. A hagyomány- és értékteremtő program keretében az eddigi évek során több, mint 1.200 tehetséges, szorgalmas, tanulmányaiban kiemelkedően teljesítő diák részesült pénzügyi támogatásban. Az idei évtől kezdve a váci régióban kiterjesztik a pályázók körét – olvasható a társaság sajtóközleményében.

Az építőanyag-ipari vállalat számára kiemelten fontos, hogy a két cementgyárának a vonzáskörzetében élő fiatal tehetségek számára támogatást nyújtson, éppen ezért évről évre meghirdeti a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramot.

Idén október 22-ig várják azoknak az általános- és középiskolás diákoknak a jelentkezését, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak a sport, a művészetek vagy éppen a tanulmányok területén, és szorgalmukkal példát mutatnak kortársaik számára.

A Vácott tizenhét éve, Beremenden tizenkét éve működő program keretében a DDC eddig több mint 98 millió forint támogatást folyósított tudásuk tovább fejlesztésének érdekében a nyertes pályázóknak. A kiemelkedő tehetségű fiatalok számára az ösztöndíj 10 hónapon keresztüli anyagi támogatás, amely a 2021/2022-es tanévben általános iskolásoknak havi 8.000, míg középiskolásoknak 10.000 forintos juttatást jelent. Az idei évtől kezdve pedig a váci régióban kiterjesztik a pályázók körét, hogy minél több fiatalt támogassanak álmaik elérésében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványa idén is várja a Váci vagy a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében tanuló diákok jelentkezését!

A pályázatokat 2021. október 22-ig lehet benyújtani!

Tekintse meg a vállalat honlapján a korábbi évek ösztöndíjasaival készült interjúkat és az összefoglaló kisfilmet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments