Két győzelemmel javítottak a váci vízipólósok

Szombaton a Kőér utcai uszodában megtartott újabb kettős fordulóban két szép győzelemmel javította ki a nyitányon elszenvedett vereségeit a harmadosztályban szereplő váci vízipóló együttes – írja a vac.hu.

A Váci VSE a nap első mérkőzésén a budaörsi Poseidon csapatával találkozott. A nagy küzdelemre jellemző, hogy a négy negyed közül három is döntetlenre végződött. Mivel a mieink a második játékrészben két góllal többet dobtak riválisuknál, végül 8-6-ra megnyerték a rangadót. A váci hálózörgetések közül Bártfay Zsolt hármat, Róth Dániel kettőt vállalt, míg Kiss Ádám, Papp Zsombor és Petrovszky Gergő egy-egy alkalommal volt eredményes.

Egy mérkőzésnyi pihenőt követően a váciak a csoport leggyengébb csapatával találkoztak. A papírforma szerint magabiztos váci győzelemmel ért véget az összecsapás, bár az első negyedet az ellenfél nyerte 2-0-ra. A folytatásban már érvényesült a nagyobb tudás és végül 13-7-es váci sikerrel ért véget az Erzsébeti SMTK elleni bajnoki. Ezen a mérkőzésen a mieink közül Bártfay Zsolt és Kiss Ádám 4-4 gólt dobott, Paupa Bálint kétszer talált a hálóba, míg Kollarics Gábor, Papp Zsombor és Vogel Milán egy-egy góllal járult hozzá a győzelemhez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Négy lejátszott fordulót követően az ötcsapatos csoportban egy-egy nyeretlen és veretlen gárda van, három csapat pedig 50 %-os mutatóval áll jelenleg. A következő játéknapra a tervek szerint november 13-án Vácon kerül sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments