Kora délután újra helyreállhat a menetrend szerinti vonatközlekedés Budapest és Szob között

Dunakeszi és Göd állomások között már délelőtt újból mindkét vágányon haladhatnak a vonatok. A Budapest-Vác-Szob vonalon fokozatosan csökkennek a késések, kora délután állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés – derül ki a MÁVINFORM facebook bejegyzéséből.

Szerda délelőtt egy Dunakeszinél kisiklott vasúti munkagép nagymértékben megnehezítette a közlekedést, a város és Göd között átmenetileg nem járhattak vonatok. Emiatt a Budapest–Vác–Szob vonalon újból jelentősen meghosszabbodott az utazási idő, illetve több járat vagy nem vagy csak módosult menetrenddel közlekedett. A műszaki mentés végéig Dunakeszi állomáson csak a 3. vágány melletti peronnál tudtak megállni a vonatok, az utasok ott szállhattak le- és fel. A probléma megoldásáig pótlóbuszokat szerveztek, amiken a vasúti bérleteket is elfogadták. A Volánbusz járatait Dunakeszi, Templom és Göd, Városháza megállók között vehették igénybe az utazók.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  DUKE - Tavaszi tárlat Nagymaroson

A társaság illetékesei igyekeztek a lehető legjobb megoldásokkal kivitelezni az utasok közlekedését, illetve minél hamarabb visszatérni a megszokott rendhez. A MÁVINFORM facebook oldalon megosztott közlemény szerint még a délelőtt folyamán, negyed tizenkettőre sikerült is megoldani a szituációt és újra haladhatnak a szerelvények mindkét érintett vágányon. Így kora délután várhatóan fokozatosan csökkenni fognak a késések és helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments