Megvan kivel játszanak a váci kézisek a EL csoportkörbe jutásért

A héten rendezték az Európa Liga 2. selejtezőkörének visszavágóját, ahol a HSG Blomberg-Lippe hazai pályán is nyerni tudott a Metzingen csapata ellen, így továbbjutott a 3. fordulóba, ahol korábbi sorsolásnak köszönhetően a Váci NKSE együttesével csaphat össze a csoportkörbe jutásért – írja a vacinkse.hu.

Kettős győzelemmel ért véget női kézilabda Európa Liga német házi rangadója. A Blomberg-Lippe csapata oda-vissza megverte riválisát, így november közepén ez az együttes mérkőzik meg a Váci NKSE-vel a kupasorozat csoportköréért. Az első találkozóra Vácon kerül sor november 13-án szombaton 14 órától, a visszavágó rá egy hétre este hattól lesz Lemgóban.

A váciak ellenfele az előző szezonban az 5. helyen végzett, jelenleg pedig Bundesliga 7. helyén áll, 6 mérkőzésen 2 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mérlege, keretét pedig cseh, svájci és svéd légiósok is erősítik. Blomberg Németország Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található, de a hazai mérkőzéseiket Lemgóban, az 5.000 férőhelyes Phoenix Contact Arenában rendezik meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Mindeközben ismét változott kéziseink bajnoki programja is. Az eredetileg november 10-én rendezendő Kisvárda elleni hazai mérkőzés új időpontja: 2022. január 8. szombat 18.00. Csapatunk legközelebb október 30-án szombaton 18 órától lép pályára a bajnoki pontokért, ekkor a Vasas látogat a váci sportcsarnokban. (Forrás: vacinkse.hu, vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments