Parkolóbérlet-váltás már interneten is

Befejeződött egy régóta várt fejlesztés: november 2. keddtől már interneten is megvásárolható a virtuális, rendszámra szóló városi parkolóbérlet. A gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés menete egyszerű lesz – írja a vac.hu.

A gépjármű regisztrációját követően a bérletek megvásárolhatók a www.vac.hu oldalon, az e-bérlet menüpont alatt. A gépjármű regisztrációja történhet webes felületen, illetve a városházi ügyfélszolgálati irodában. A regisztrációs adatlap kitöltését, illetve a közterület-felügyelet ügyfélszolgálatán bemutatott, vagy a honlapra feltöltött dokumentumok (pl.: forgalmi engedély mindkét oldala, lakcímkártya, személyi igazolvány, adókártya) ellenőrzését követően nyílik lehetőség a kiválasztott bérletek megvásárlására akár online bankkártyás fizetéssel is.

A kedvezményes bérletek megvásárlásának feltétele a kedvezményre jogosultság igazolása. A 2022. évre érvényes kedvezményes bérletek megvásárlására december 13. napjától nyílik lehetőség.

Az önkormányzat a megnövekedett lakossági igények kiszolgálása érdekében az elmúlt két évben több tucat parkolóhelyet hozott létre, illetve jelölt ki. Tavaly már átszervezték a város parkolási rendszerének működtetését, amely a szolgáltatás színvonalának megtartása mellett több millió forintos megtakarítást eredményezhet Vácnak. Akkor egy helyre került a teljes parkolási ügyintézés és bevezették a bankkártyás fizetési lehetőséget is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments