Újabb fölényes győzelmet arattak a váci pingpongosok

Azt követően, hogy a Váci Reménység (VRE) asztali teniszezői rendkívül meggyőzően, egy 17:1-es összeredménnyel kezdték meg idei szereplésüket Szécsényben, most egy nehezebb feladattal kellett szembe nézniük. Ezúttal Debrecenbe látogattak, ahol a város második számú csapata ellen, a Debreceni AK ellen kellett szerepelniük. Azonban, mint kiderült nem kell félteni városunk játékosait akkor se ha egy nagyobb település, papíron erősebb játékosaival kell összemérniük erejüket. A váci egyesület küldöttsége ugyanis újból magabiztos győzelemmel tudott hazatérni.

Két nagyarányú siker után Debrecenben is fölényes győzelmet arattak a váci pingpongosok a harmadosztályú bajnokság újabb fordulójában: Debreceni AK II – Váci Reménység 3:15 – írja a vac.hu.

Már a két páros mérkőzés után sejthető volt, hogy a mieink ezúttal is magabiztosan nyerik az Észak-Keleti csoport 4. fordulójára kisorsolt csapatbajnokit. A Klucsár Péter-Lovas Dániel és a Galgóczi Balázs-Héjj Marcell duó is játszmaveszteség nélkül gyűjtötte be a győzelmet. Az egyénik során aztán Héjj Marcell négy meccsét is 3-0-ra nyerte és csapattársai is csak 1-1 alkalommal szenvedtek vereséget a 3-3 győzelem mellett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Így a VRE három fordulót követően három csapatsikerrel (48 megnyert és csak 6 elvesztett mérkőzéssel) vezetik a csoportot. Legközelebb október 10-én az eddig szintén remeklő Szerencs együttese érkezik Vácra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments