Újból elmaradt a gól és a pontszerzés

Lassan tényleg nincsen lejjebb, már csak egy csapatnak van kevesebb pontja, mint a váci együttesnek. A hétvégi fordulóban ezúttal a Kozármisleny vitt el három pontot a Ligeti Stadionból. 

Pár hete még a kieső zónából való kikecmergésben reménykedhettünk, azonban mostanra ez már csak hiú ábrándnak tűnik csupán. A váci focisták rendre pont nélkül zárják a fordulókat és csúsznak lejjebb a tabellán. Ráadásul vasárnap az a Kozármisleny FC volt a vendég, amely eddig remekül szerepel a bajnokságban. A volt váci játékos, Aczél Zoltán által edzett gárda 10 bajnokijából hetet megnyert, míg háromszor döntetlent játszott, így 24 pontot szerezve a második helyen áll. Ebben a szituációban tehát a legoptimistább elvárás is csak a tisztes helytállás lehetett. Ez tükröződött Csank János edzőnek a találkozót megelőző nyilatkozatából is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

„A legjobb csapatok egyikével játszunk, akik több tényezőben is jók, így most az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára. Fegyelmezetten kell játszani és mindent elkövetünk, hogy jó eredményt érjünk el. Remélem, hogy bármi lesz, emelt fővel jövünk le a pályáról” – fogalmazott a váci tréner.

Az eddigi gyenge szereplés immáron a hazai mérkőzés látogatottságában is megmutatkozott. Az elméletileg felújítás alatt álló létesítményben lassan elfogynak a nézők: a borongós őszi időben megrendezett eseményre csupán pár tucat szurkoló volt a helyszínen kíváncsi. De ez a kevés kitartó ember is csak a vendég gárda uralta mezőnyjátékot tudta megtekinteni. A korai kapott gólt ugyan sikerült ezúttal elkerülni a váci játékosoknak, de egy véleményes büntető miatt a félidő felétől újból hátrányban kellett lejátszaniuk ezen mérkőzésüknek is a nagy részét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A második játékrészben tehát az volt a hazaiak feladata, hogy legalább ne maradjanak újból rúgott gól nélkül. Azonban sajnos továbbra is csak gólveszély nélküli támadásokra futotta a váciak erejéből. Mivel a vendégek sem sziporkáztak, elég eseménytelen volt a játék, sok volt a hiba mindkét részről. Jellemző a hetek óta tartó halvány támadójátékunkra, hogy csupán egy szabadrúgásból sikerült eltalálni a mérkőzésen a kaput. Így ezúttal se sikerült a pontszerzés.

Október 17-én, vasárnap pedig az ellen a mohácsi csapat ellen folytathatja a Vác FC, amely a 20 csapatos csoportban jelenleg az egyetlen kevesebb ponttal rendelkező gárda. (Forrás: vac.hu, vacfc.com) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments