Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. október 1.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Brecs János és Bahil Anita gyermekei: Blanka és Bettina, Kaincz Krisztián és Németh Viktória Kamilla gyermeke: Mia Zoé, Kovács Zsolt Viktor és Dudoli Regina gyermeke: Anna Ida, Kiss Tibor és Vincze Cintia gyermeke: Hajnalka, Koselák Dávid és Sebestyén Boglárka gyermeke: Dominik, Nagy Tamás és Kollár Henrietta gyermeke: Alex János, Hodisán Péter és Pálos Edina gyermeke: Nara Andrea, Hajduk Norbert és Környei Csilla gyermeke: Dániel, Szajbert Ádám és Gazsó Noémi gyermeke: Ákos, Bujdosó Sándor és Majnik Lilla gyermeke: Gréta Lilla, Varga Máté és Zeit Adrienn gyermeke: Benedek, Nagy Márk és Pénzes Ildikó Andrea gyermeke: Boglárka, Bozsányi Richárd és Táborosi Szilvia gyermeke: Richárd Ramiz, Cser Rajmund és Kiss Evelin gyermeke: Dominik Attila, Forgács László és Hutter Anita gyermeke: Zsombor, Szőke József és Orosz Ildikó Hajnalka gyermeke: Áron Kristóf, Daróczi László és Csuhai Eszter gyermeke: Lóisz.

Vácon kötöttek házasságot: Lintis Gheorghe Tibor és Fábián Viktória (Vác).

Az elmúlt héten nyolc házasságkötés volt, ebből 6 volt váci lakos.

Vácon hunytak el: 26 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, 16 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments