Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. október 22.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kiss Dávid és István Beatrix gyermeke: Áron Dávid (Vác), Jelen Tamás és Tóth Stefánia gyermeke: Márk, Gálik Péter és Donka Bernadett gyermeke: Léna, Csige Csaba és Petyánszki Szabina gyermeke: Szofia Luca, Ocsenás Dániel és Iga Beáta gyermeke: Áron (Vác), Seres Botond és Rogozonszki Angéla gyermeke: Szonja (Vác), Szabó Norbert és Richter Edina Éva gyermeke: Zsombor (Vác), Veres Viktor és Zatykó Dorina gyermeke: Léna, Imre Gyula és Marinovszki Renáta gyermeke: Gabriella, Ferencz László és Albert Renáta gyermeke: Renáta Róza, Darvas Ádám és Seres Fanni gyermeke: Botond, Kis György és Ligai Klaudia gyermeke: Zsófia (Vác), Lendér Henrik Balázs és Cseke Diána gyermeke: Ádám.

Vácon kötöttek házasságot: Gábos Márton és Koncz Éva (Vác), Juhász Márió és Berki Brigitta Krisztina (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Öt házasságkötés volt 4 váci lakos.

Vácon hunytak el: 19 halálesetet anyakönyveztek az elmúlt héten, közülük 8 volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments