Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. október 15.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Bán Bence Levente és Kutasi Andrea Patrícia gyermeke: Fülöp Leopold, Lakati Zoltán és Tenják Erika gyermeke: Izabella, Birszki Norbert és Boros Renáta gyermeke: Bálint, Guti Balázs és Zolnai Johanna gyermeke: Léna, Toldi Zoltán és Kubinyi Anett gyermeke: Olívia (Vác), Medve Zoltán és Herczeg Henrietta gyermeke: Kelen, Villányi Gergely és Máriássy Gina gyermeke: Barnabás, Juhos-Botlik Tibor és Orosz Beáta gyermeke: András Mór, Makkai Ádám és Virág Kitti gyermeke: Milán, Polyucsák Gábor és Szabó Edina gyermeke: Dominik, Dravetzky-Koós Dávid és Jámbor Mónika gyermeke: Dominik, Nagy Zoltán és Lukács Andrea gyermeke: Johanna, Varga Gábor és Talló Bernadett gyermeke: Zalán (Vác), Jekkel Bálint és Táborszki Enikő gyermeke: Olivér, Gyetvai Dániel János és Paksa Mária Erzsébet gyermeke: Erik, Döbrentei Krisztián és Horváth Anita gyermekei: Máté és Milán (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon kötöttek házasságot: Rapavi Tibor és Herbák Andrea (Vác), Herák Tamás és Rácz Bianka, Csonka Attila és Kovács Eliza (Vác), Takács László és Kiss Edina (Vác), Jenei Attila és Halász Viktória, Ocztos Martin és Együd Nikoletta (Vác).

Vácon hunytak el: 28 fő halálesetet anyakönyveztek előző héten, ebből 3 fő váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments