Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. október 29.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szabó Norbert és Éberli Henrietta gyermeke: Zénó, Gaál Béla György és German Melanie gyermeke: Bella, Szőrös Rajmund és Szépvölgyi Vanessza gyermeke: Lajos Rajmund, Dudás Péter és Borbély Emese gyermeke: Lili (Vác), Varga Balázs és Vinkó Ráhel gyermeke: Mihály, Lőrincz Tamás és Győrik Ibolya gyermeke: Lili, Busai Tamás és Drajkó Zsóka gyermeke: Olivér, Szarka Ákos és Telek Jolán gyermeke: Viola, Mészáros Dávid és Bondor Eszter gyermeke: Donát, Juhász Tamás és Kurucz Kitti Katalin gyermeke: Zente, Fehér Róbert István és Katona Erika gyermeke: Tamás, Gál Ferenc Roland és Pirosca Katalin Orsolya gyermeke: Krisztián Ákos, Kövesdi Csaba Péter és Bartha Katalin gyermeke: Flóra, Sára Attila és Kovács Vivien gyermeke: Emese Mária, Kemper Roland és Gerstmayer Anita gyermeke: Liza, Beránszki József és Gruhala Zsófia gyermeke: Erik József, Balázsi Gábor és Kovács Katalin gyermeke: Szonja, Csernák Ádám és Madár Viktória gyermeke: Marcell, Kuti Róbert Tamás és Somogyi Aranka gyermeke: Róbert (Vác), Bíró Norbert és Együd Enikő Erzsébet gyermeke: Dániel Ezékiel, Karmacsi László és Gyarmati Éva gyermeke: Annabella.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 27 fő halálesetét anyakönyvezték 5 fő váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

2 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments