Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. október 8.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Baksza András és Dervarics Viktória gyermeke: András Félix, Radics Zsolt és Kálmán Mónika gyermeke: Dorka, Horváth Lajos Balázs és Gönczöl Szilvia Nelli gyermeke: Bendegúz, Pittlik Dénes és Kovács Ildikó gyermeke: Bíbor Viola, Bénes Mauró Krisztián és Makár Alexandra Nikoletta gyermeke: Teodor, Juhász Sándor és Treszkony Erika gyermeke: Réka, Fehérvári Tamás és Csámpai Tímea gyermeke: Tamás Noel, Szabó Márk és Medvik Renáta gyermeke: Alina, Lakatos Viktor és Lakatos Leonetta gyermeke: Csenge Zselyke, Nagy Ádám és Gabányi Katalin gyermeke: Kolin, Hegedűs Krisztián és Géczi Edina Lívia gyermeke: Levente, Vég László és Rudolf Melitta Krisztina gyermeke: Titanilla, Kaluz Richárd János és Hánis Evelin Veronika gyermeke: Szofi Lara, Lakatos Zoltán és Horváth Ramóna gyermeke: Manuel (Vác), Kralovánszki Gábor és Fiedler Kitti gyermeke: Hanna, Demény Tibor Lajos és Megyes Gabriella gyermeke: Gabriella (Vác), Brezovich István és Tóth Gabriella gyermeke: Bertalan (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Máté Csaba és Tarsoly Viktória Andrea (Vác), Juhos Krisztián és Orbán Renáta, Váci András és Stolczenberger Simone (Vác), Rákosi Zsolt László és Sándor Krisztina, Hegedüs Máté és Galgóczi Alexandra (Vác), Együd Zsolt és Gyulay Alexandra (Vác).

Vácon hunytak el: 35 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, ebből 8 volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments