A következő szezonban már nem Ottó Katalin lesz a Váci NKSE vezetőedzője

A Váci NKSE vezetése szombaton közölte a nyilvánossággal, hogy a következő szezonban Herbert Gábor veszi át a csapat irányítását. Ezzel pedig megköszönik a nyáron kinevezett Ottó Katalinnak a felnőttek élén nyújtott teljesítményét és újból az utánpótlás csapat irányítását ajánlják fel neki.

„Herbert Gábor jelenleg a női NB I/B Keleti csoportjának harmadik helyén álló Orosháza szakmai munkáját vezeti, korábban pedig férfi szinten, az NB I/B-ben szereplő Algyőnél és Férfi Junior válogatott másodedzőjeként, valamint a Pick Szeged és a Csurgó utánpótlásában dolgozott! A Váci NKSE csapatát a jelenlegi szezonban irányító Ottó Katalin, jövő nyártól újra utánpótlás edzőként folytatja a munkát Vácon” – jelentette be közleményében az egyesület.

Tehát Ottó Katalin első, hosszabb távú kinevezése a felnőtt csapat élén egy szezonos lehetőségnek bizonyult. Eddigi mérlege 4 győzelem mellett 4 vereség, ami a bajnokságnak ebben a szakaszában az ötödik pozícióhoz elegendő. Viszont a váci tréner abba a különleges helyzetbe került, hogy még befejezheti megkezdett munkáját és a maradék időben még alkothat valami maradandót.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A klub egyébként azt is bejelentette, hogy a jövő évi keret kialakításán is dolgozik, több lejáró szerződésű valamint kiszemelt új játékossal is folyamatosan tárgyalásban állnak. A csapatot 2017 óta erősítő jobbszélső Diószegi Nikolett, valamint a 21 esztendős irányító Kuczora Csenge esetében már megszületett a megegyezés, a két játékos egyaránt 2023.06.30-ig hosszabbított szerződést. (forrás: vacinkse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments