A Samsung SDI bölcsőde kerítést épített Gödön

Pár hónappal ezelőtt a Komlókert utcai Szivárvány Bölcsőde rozoga, veszélyesnek nyilvánított kerítéséről a gödi önkormányzat tájékoztatta a vállalatot, és egyúttal segítséget kért a kerítés cseréjének támogatására. A Samsung SDI kiemelten fontos projektként kezelve hamar döntést hozott és a közel 300 méter hosszú kerítés teljes cseréjének tervezésébe és kivitelezésébe kezdett. A több, mint egy hónapon át tartó munkálatok utolsó lépését a Samsung SDI dolgozói végezték el, lefestették a kerítés még befejezésre váró részeit – írják a vállalat sajtóközleményében.

A kerítés teljes cseréjének folyamata nagy hozzáértést és tervezést igényelt, a munkafolyamatoknak úgy kellett haladnia, hogy azok a bölcsőde mindennapjaiban ne okozzanak problémát. A Samsung SDI ennek ellenére mindenképpen be akarta vonni a személyesen is segíteni vágyó munkavállalókat és végül 30 önkéntes munkája koronázta meg a több mint egy hónapon át tartó munkálatokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Visszatérhet Petrovics László Nagymaros élére

„Örömmel tölt el, hogy újra ott segíthettünk ahol valóban nagy szükség volt rá! A biztonságos környezet biztosítása a legfontosabb, pláne ha gyermekekről van szó. Olyan anyagok felhasználásával építtettük meg a kerítést a bölcsőde számára, amely még hosszú-hosszú évek után is olyan állapotban lesz, mint az átadáskor!” – mondta Kim Hyun Soo, a Samsung SDI Magyarország Zrt. elnöke.

A vállalat folyamatosan segíti a helyi közösséget, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos programjait múlt év szeptemberében indította el és a közelmúltban is számos CSR tevékenységet folytatott a városban. Szeptemberben a gödi gyermekfutóverseny fő szponzoraként vett részt az eseményen, valamint hulladékgyűjtő önkéntes programot hirdetett meg, melyen több mint 50 munkavállaló vett részt és közel 80 zsák hulladékot gyűjtöttek össze Göd szerte. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments