Bemutatták az idősek otthonának új igazgatóját

A váci képviselő-testület az októberi plenáris tanácskozásán öt évre Szabados-Slezák Brigittát nevezte ki az Idősek Otthona és Klubja igazgatójának. Az új intézményvezetőt Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester mutatta be új kollégáinak – írja a vac.hu.

A csütörtöki munkatársi összejövetelen a polgármester köszönetét fejezte ki azért az odaadó, lelkiismeretes munkáért, amelyet az Idősek Otthona és Klubja kollektívája az elmúlt időszak pandémiás veszélyének leküzdése érdekében, az érintett idős emberek egészségének megőrzéséért tett. Röviden ismertette a bizalmat kapó igazgató szociális területen korábban kifejtett tevékenységét, szakmai rátermettségét. Matkovich Ilona bizalmat és támogatást kért számára, hogy vezetésével a jövőben is az eddigi sikerrel tudja elkerülni az intézmény a komolyabb fertőzést és az érintett idős embereknek ezután is meghitt, családias légkört tudjanak biztosítani.

Szabados-Slezák Brigitta a testületi megbízás szerint november 1-től 2026. október 31-ig látja el az igazgatói feladatokat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments