Egy-egy győzelem és vereség a hazai medencében

A játéknapra tervezett öt helyett csak három bajnokit rendeztek meg szombaton a váci medencében, mert a Poseidon két találkozóját elhalasztották. A lejátszott mérkőzéseken kettőn volt érdekelt a váci gárda, amely 50%-os mérleggel zárta a napot – írja a vac.hu.

A legutóbbi, október közepén megrendezett kettős fordulót kimondottan eredményesen zárták városunk pólósai, valamennyi mérkőzésüket megnyerték. A sikerek után pedig egy hónap szünet következett és csak most, november második hétvégéjén került sor a következő meccsdömpingre.

A mieink először az ötcsapatos csoport kiemelkedő csapatával találkoztak és súlyos vereséget szenvedtek: Váci VSE – Dunakanyar Waterpolo 5-20. Az eredmény négy hasonló lefolyású negyed után alakult ki. Az ellenfél végig nagy fölényben pólózott és egy-egy váci találatra öt góllal válaszolt. csapatunk szerény góltermésének nagyobb részét – három hálózörgetést – Bártfay Zsolt mondhatja magáénak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  44 napirendet tárgyal szerdán a képviselő-testület

A végső csoportbeli helyezés szempontjából a mieink számára fontosabb volt a nap zárómeccse. Ezen: Váci VSE – Budafóka SE 15-9. Az ellenfélnek ez az egy bajnokija volt a játéknapon, mégis jobb hajrájával a hazai csapat tudta eldönteni a három negyed után is teljesen nyílt összecsapást. A záró 7 perc 8-7-es váci fórral kezdődött, ám a mieink innen látványosan a rivális fölé kerekedtek és 5 góllal nyerték meg a negyedet. Góljaink közül Kiss Ádám féltucatot vállalt magára, míg Bártfay Zsolt ezúttal négyszer talált a hálóba.

A csoport alapszakaszbeli sorozata a tervek szerint december 4-én Pesterzsébeten fejeződik be. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments