Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány: Tegyünk együtt képet a falra

Az Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány karácsony közeledtével a Váci Irgalmasrendi Kórházban a kórtermeket, tájképekkel és evangéliumi jeleneteket ábrázoló képekkel szeretné díszíteni, otthonosabbá tenni. Fogjunk össze és tegyük szebbé kórházban fekvő beteg testvéreink mindennapjait – írja az vaciegyhazmegye.hu.

Az alapítvány képkereteket vásárol, és a segítő önkéntesek bekeretezik majd a képeket, és elhelyezik a kórházi szobákban az öreg és megfakult képek helyére, valamint díszítik azokat a szobákat ahol nincs kép, így varázsolván barátságosabbá a rideg, fehér kórházi környezetet. A képkeretekkel együtt egy-egy kép 6-7000 Ft-ba kerül. A kórház négy szintjén összesen 70 darabra lenne szükség, ezért 420 – 490 ezer forintot szeretnének a projekt kivitelezéséhez összegyűjteni.

Kérnek mindenkit, akinek módjában áll, hogy az alapítvány számára nyújtott adományával támogassa ezt a törekvést! Kérés esetén vállalkozások számára adóigazolást is ki tudnak állítani a befizetéséről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

Az adományokat az Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány számlájára lehet befizetni vagy a templomi gyűjtés alkalmával adható át. Az alapítvány számlaszáma: 11742094-20176479

„Bízunk benne, hogy már az adventi időszakban elkezdhetjük a szobákban feltenni az új képeket és ezzel nemcsak a falakat színesítjük, hanem a betegek kórházban töltött óráit is enyhíthetjük.”

A projekt működését a http://korhazlelkesz.hu/alapitvany.html oldalon lehet nyomon követni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments