Közönségcsalogató darabok a váci színházban

Gazdag műsorkínálattal várja a Váci Dunakanyar Színház a látogatókat az esztendő hátrelévő időszakában. A műsorról dr. Varga Katalin, a teátrum ügyvezetője adott tájékoztatást.

A júniusi nyitás óta előadások többsége teltházzal zajlott. Az utóbbi időszakban egyre élénkebb az érdeklődés a színház iránt, ami köszönhető a neves vendégművészeknek és a produkciók témaválasztásának is. Továbbra is műsoron tartják a váci teátrum saját előadásában Karinthy Ferenc klasszikusát, a Dunakanyart. Babits Jónás könyve c. fizikai színházi előadással vendégszerepel Vácott a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház, a Napnyugat Expressz előadással pedig a Szigligeti Színház Nagyvárad. Vígjátékokban sem lesz hiány: az Orlai Produkció Bocs, félrement… előadása után a 40! avagy véges élet, Lengyel Tamás Kitolás című stand up „apanevelési” előadói estjét és az Egy apró kérés c. vígjátékot is megnézhetik még idén.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

A tervek szerint novemberben és decemberben egy sor közismert és méltán népszerű színész lép fel a váci pódiumra. Láthatják a nézők Benedek Miklóst, Gálvölgyi Jánost és Egri Mártát a Hárman a padon országos premierjén. A Bodor Johanna táncművész önéletrajzi regényéből készült Nem baj, majd megértem című darab főszereplői között találjuk Ötvös Andrást, Gyabronka Józsefet és Bánfalvi Esztert. Más darabokban fellép majd Vácon például Auksz Éva, Debreczeny Csaba, Kovács Patrícia és Bánki Gergely is.

„Az idei évadot a „szívvel-lélekkel” mottó mentén szerveztük. Az eltelt nehéz időszak mély nyomokat hagyott az emberi kapcsolatokban, így azt tűztük ki célul, hogy részben vidám előadásokkal, részben pedig nagyon őszinte, fontos, ám mégis sokszor elhallgatott témák kimondásával adjunk lelkierőt közönségünknek. Ez a kettősség az elmúlt hónapokban kiváló fogadtatásra talált, ami most – az új intézkedések miatt – újra bizonytalanná válhat. Ezzel együtt számunkra a néző az első, így mindent megteszünk a színházi környezet egészségbiztonsága érdekében, másrészt a betegségek vagy központi intézkedések miatt elmaradó előadások jegyeit átváltjuk, visszaváltjuk – mondta dr. Varga Katalin igazgató.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A teljes műsorkínálatról, a jegyelővételi lehetőségekről részletes tájékoztatás található a vacidunakanyarszinhaz.hu weboldalon, de érdeklődni lehet a színház Facebook-oldalán vagy a 30/975-5448-as telefonszámon is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments