Laller Racing – Következik az év utolsó terepralis kihívása

Egy esztendő kihagyás után a hazai tereprali bajnokság visszatér Nyirádra, ám ezúttal nem a hírhedt vörös katlanban találkozhatunk majd a sportág krémjével. Őket és Horváth Lajos „Lallert” péntek reggeltől a kis Veszprém megyei község központjában felállított szervizparkban találhatják meg a szurkolók.

A 2021-es versenyszezon végéhez közeledve örömteli mérleg vonható, hiszen a katasztrofálisan sikeredett előző esztendő után idén számos nemzetközi versenyen húzhatta a gázt Laller és csapata. Egy szép év remek lezárásaként pedig jöhet a népszerű Raid of the Champions!

„Megmondom őszintén, számomra nagyon hiányzott ez a közeg! Jó néhány éve már annak, hogy itt zárjuk le a hazai szezont, ezért nagy boldogsággal tölt el, hogy folytatódik a hagyomány. Magát a versenyt izgatottan várom, már eltelt némi idő a Rally Croatia óta, így bizsergek, hogy találkozzam a fiúkkal és végre újra a nyeregbe pattanhassak. Biztos vagyok abban, hogy a szervezők idén is változatos és élvezetes pályákat raknak össze nekünk, ahol nagyokat fogunk csatázni egymással. Holnaptól indul a buli, pénteken és szombaton két-két szakasz vár ránk, összesen 270 kilométer távval, melyből 237 km lesz a szelektív. Én és a motorom is készen állunk a kihívásra, a horvát kaland után egy generálon esett át a Dakaros KTM, így rajta bizonyosan semmi nem fog múlni. Mivel nem csupán versenyzői, de nézői szemmel is nagyon érdekes két nap elé nézünk, ezért igyekszünk majd minél több információt és érdekességet megosztani veletek a Laller Racing közösségi felületein, hogy a Raid of the Championst válasszátok hétvégi programként. Gyertek el Nyirádra, látogassatok meg bennünket, és szurkoljatok a Laller Racing Dakar Teamnek a szezonzárón is!” – biztatott mindenkit Magyarország legnagyobb kétkerekű off-road csapatát vezető versenyző/csapatfőnök, Horváth Lajos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Az eseményről és Lallerék szerepléséről természetesen lapunk is beszámol majd!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments