Lendületben a Váci Ifjúsági Fúvószenekar

A Váci Ifjúsági Fúvószenekar 2021. november 12-én pénteken 19 órától hangversenyt ad Vácon a Madách Imre Művelődési Központ Színháztermében. A Zenekar 2020 tavaszi hangversenyét pótolja az Őszi Művészeti Hetek keretében.

2021 júniusától a Fúvószenekar ismét folyamatosan koncertezett Vácon és térségünk rendezvényeire is számos meghívást kapott. Keszegen, a Bánki-tó Víziszínpadán, az 1000 éves Árpád-kori templom szomszédságában álló nagybörzsönyi színpadon, Acsán, Verőcén vagy a palóc gasztronómiai hagyományok ápolásáról ismert Vanyarcon is emlékezetes koncerteket adott a Kápolnai Jenő karmester által vezetett Zenekar. A Balatonnál, a Mátrában, valamint Szlovéniában és Horvátországban is nagy sikerrel szerepeltek ez elmúlt hónapokban. A csodálatos nyári hangversenyek hangulatát idézik meg az őszi estén MIMK impozáns színháztermében. Az idei évben több koncerten, köztük Horvátországban és Szlovéniában, a nyári turné alkalmával közreműködőként szerepeltek a Váci Mazsorett csoport tagjai, Szentgyörgyiné Kutuzova Irina tanárnő vezetésével. November 12-én is láthatják őket is, fellépésükkel színesítve a zenekar előadását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A jövő hét pénteken megrendezésre kerülő koncertre belépőjegyek elővételben kaphatók: Vácon a Bartók Béla Zeneiskola Portáján, a Madách Imre Művelődési Központ pénztárában és a Tourinform Irodában. A belépőjegy ára: felnőtt 1000 forint, gyermek jegy (6-14 éves korig) 600 forint, 6 éves kor alatt ingyenes. A 2020. évi Tavaszi Hangversenyre megváltott belépőjegyek érvényesek az új időpontra is.
A Váci Ifjúsági Fúvószenekar koncertjeiről fényképek és videók elérhetőek a Zenekar facebook oldalán.

Szeretettel vár minden zenebarátot a Váci Ifjúsági Fúvószenekar és vendégük a Váci Mazsorettek! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments