Országos elismerés a Váci Család- és Gyermekjóléti Központnak

Idén immár hatodik alkalommal hirdette meg az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával és további közreműködőkkel az ”Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, melyen ezüst fokozatú elismerésben részesült a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ – írja a vac.hu.

Idén már hatodik alkalommal hirdetik meg azt a pályázatot, amivel az ország azon munkáltatóit keresik, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket tesznek. Díjat 2021-ben is kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, valamint a közszféra szervezetei egyaránt kaphattak. Mint azt Járja Andreától megtudtuk, a pályázható kategóriák közül a városunk önkormányzati intézménye az utóbbi kategóriában indult.

„A díj nemcsak egy elismerés, hanem valódi megmérettetés is! Pályázatunk célja a foglalkoztatás és munkahely megőrzés elősegítése, innovatív foglalkoztatási formák támogatása, a foglalkoztatást, a munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, projektek végrehajtása. Hozzá kívánunk járulni a foglalkoztatás elősegítéséhez szükséges erőforrások fejlesztéséhez, a munkaerőpiacon történő beavatkozások innovatív eszközrendszerének fejlesztéséhez, a munkahely megtartást eredményező folyamatok generálásához, munkaerő-piaci válsághelyzetek menedzseléséhez.” – mondta az intézmény vezetője.

Az ünnepélyes díjátadóra Budapesten, egy szakmai konferencia keretében került sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments