Szoros csatában bravúrgyőzelem

Az eddig szinte hibátlan riválissal szemben aratott győzelmet a harmadik vonalban szereplő váci pingpongcsapat: Váci Reménység – Ózd 10:8 – írja a vac.hu. 

A rangadó előtt a mieinknek két, a vendégeknek egy vereségük volt az eddig lejátszott hat-hat csapatbajnokin. Így kiélezett, nagy küzdelmet ígért a váci találkozó. Így is lett.

A párosok mérkőzései egy-egy győzelmet és vereséget jelentett mindkét együttesnek: nálunk a Lovas Dániel, Klucsár Péter duó nyert, a Némann Dávid, Héjj Marcell páros vesztett. Az egyéni csaták szoros küzdelmeire jellemző, hogy a 16 mérkőzés közül mindössze három ért véget 3-0-s eredménnyel. A váciaknál a négy-négy alkalommal asztalhoz álló Némann Dávid és Lovas Dániel egyaránt három mérkőzését nyerte meg, míg Klucsár Péter egyszer győzött. Héjj Marcel, illetve Galgóczi Balázs két-két egyéni meccsen volt érdekelt: az előbbi mindkettőt megnyerte, az utóbbi kétszer vesztett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Hét fordulót követően a listavezető szerencsiek mögött nagyon szoros az állás, a Reménység jelenleg a második helyen áll. Legközelebb ismét hazai asztaloknál szerepelnek a mieink: november 28-án az egriek látogatnak Vácra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments