Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. november 12.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Fercsák György Patrik és Balogh Anasztázia Vivien gyermeke: Inez Delani, Janik Richárd és Németh Katalin gyermeke: Amira, Klein István János és Szarka Elizabet Anna gyermeke: Norbert, Koblász Sándor és Pető Zsanett gyermeke: Dániel Sándor, Smirer Péter és Tóth Szaffi Krisztina gyermeke: Vencel, Mérten József és Farkas Renáta gyermeke: Alina Zselyke, Szegletes Zoltán és Galambos Zsófia gyermeke: Liána, Téli András és Szabó Anita gyermeke: Zselyke, Pintér Emil Bence és Fehér Vivien gyermeke: Panka (Vác), Romhányi Patrik és Koczka Nikolett gyermeke: Áron, Gyetven Péter és Holecz Zsófia gyermeke: Zekő Péter (Vác), Tomori Viktor Marcell és Both Nikoletta gyermeke: Dominik Bence, Mikola Ervin és Csámpai Erika gyermeke: Zoé Melani, Szalai László és Seydewitz Nikoletta gyermeke: Luca Réka, Juhász Ferenc és Gréczi Ildikó gyermeke: Márk Ferenc, Oravecz József és Ujvári Renáta gyermeke: Léna, German Szabolcs Mátyás és Batta Krisztina gyermeke: Eliza, Nagy Dávid és Kravjár Edina gyermeke: Csongor, Szabó Viktor és Csonka Ildikó gyermeke: Lídia Flóra (Vác), Kádár Sándor Balázs és Fábián Rita Zsuzsanna gyermeke: Liza, Stefkó Alex és Borsán Katalin gyermeke: Jázmin, Pomázi Barnabás és Nemes Noémi gyermeke: Káleb (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Lengyel Tamás és Kreskai Anita (Vác), Dr. Sütő Ádám és Korcz Zsófia, Kékesi Zoltán és Balog Kitti (Vác), Csorba László István és Tóth Martina Bernadett (Vác).

Vácon hunytak el: 25 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, ebből 12 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments