Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. november 19.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Coppens Dominiqe Henri és Kiss Mónika gyermeke: Zelia Marie, Kocséri László Zoltán és Plaki Ágota gyermeke: Bálint, Nagy Ágoston Gábor és dr. Nagy – Kékesi Judit gyermeke: Márton, Bányavári Péter és Simkurát Adrienn gyermeke: Viola, Petrovics Bendegúz Gábor és Tóth Bernadett Brigitta gyermeke: Konrád (Vác), Saliga László és Kovács Alexandra gyermeke: Bence, Sarankó Róbert és Seres Vivien Nikolett gyermeke: Róbert Hunor, Fekete Tamás és Együd Adrienn Éva gyermeke: Abigél, Talpas Norbert és Varga Dóra gyermeke: Panna (Vác), Hegedűs Árpád és Viczián Kitti gyermeke: Áron (Vác), Szabó Tibor és Szabó Enikő gyermeke: Viktória Karolina, Kiss Tamás és Fió Andrea Eszter gyermeke: Janka, Gebler Péter és Szabó Felícia gyermeke: Alíz, Rácz Csaba és Radics Viktória gyermeke: Ádám, Egri Zsolt és Heigl Boglárka gyermeke: Natasa, Kovács Gábor és Szentmihályi Martina gyermeke: Szófia, Zsolnay Richárd Mihály és Jóföldi Anna Tilda gyermeke: Laura, Matyóka Zoltán és Tóth Beáta Henrietta gyermeke: Nimród, Dudás Gábor és Varga Bernadett gyermeke: Donát, Varga András és Gémes Anita gyermeke: Dominik, Bugyinszki László és Kalácska Adrienn gyermeke: Flóra, Horváth Márió és Baranyi Júlia Annamária gyermeke: Ajsa Linett, Kékesi Zoltán és Dezső Enikő gyermeke: Eszter, Balatoni Ákos és Budavári Anna gyermeke: Áden, Farkas József és Danó Tamara gyermeke: Kevin József, Korbély Dávid Ferenc és Nagy Evelin gyermeke: Botond.

Vácon kötöttek házasságot: Mázló Péter és Holtner Henrietta (Vác), Báron Tamás Géza és Hosszú Petra Ágnes (Vác), Kanalas László és Hajdu Viktória (Vác), Sötét Attila és Kaba Noémi (Vác), Ligeti Tamás és Tóbiás Lilla Anita (Vác), Svecz Ádám és Fuchs Franciska Mária, Bottlik Richárd Béla és Barják Jenifer, Imre László és Vég Klaudia (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 27 haláleset volt, közülük 7 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments