Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. november 26.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Csámpai Dezső és Rusznák Edina gyermeke: Benett (Vác), Kunya Dávid Sándor és Gelencsér Dóra Gabriella gyermeke: Boróka Gabriella, Bosánszki Ervin és Bagyinszki Andrea gyermeke: Ákos (Vác), Imre Zoltán és Vincze Alexandra gyermeke: Krisztián (Vác), Dusa Ádám és Orsós Nikoletta Noémi gyermeke: Alexa Tifani, Tamás András és Szabó Beáta gyermeke: Milla Zselyke, Stedra Miklós és Kárpáti Mónika gyermeke: Róza Anna, Nyiri Szabolcs és Kovalcsik Annamária gyermeke: Barnabás (Vác), Hidi László és Pinte Melinda gyermeke: Panka Gyöngyi (Vác), Tar István Norbert és Csernus Szilvia gyermekei: Alex Dániel és Dorina Léna (Vác), Horváth István és Sztojka Verona gyermeke: Dániel (Vác), Pál Gábor és Kajtár Alexandra gyermeke: Zsombor (Vác), Szabó Cseke Mózes és Kozma Bettina gyermeke: Zengő Borsika (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

Vácon kötöttek házasságot: Nieberl Olivér és dr. Altsach Andrea, Szabó László Attila és Nagy Orsolya Katalin (Vác), Tótiván Máté és Vereb Tímea Teréz (Vác), Nagy Péter Patrik és Takács Bettina Zita, Kocsis Attila és Kripli Ágnes (Vác), Sohajda László és Buzás Rita Andrea, Hutkai András és Turai Judit.

Vácon hunytak el: 26 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, 7 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges. csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments