Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. november 5.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Békefi Alfréd Norbert és Major Adina Hilda gyermeke: Letti Karina (Vác), Számel Péter és Fodor Emese gyermeke: Zara Hédi (Vác), Zóka Krisztián és Balogh Anikó gyermeke: Krisztián (Vác), Enyődi József és Schlenk Zsanett gyermeke: Léna Zoé, Horváth Márton és Berki Adrienn gyermeke: Szofi, Faragó Imre és Szabó Csilla Rozália gyermeke: Hunor, Molnár Márk Gyula és Finy Renáta gyermeke: Janka, Bikkes Richárd és Virág Bianka gyermeke: Linett Bianka, Jenei Krisztián és Battaglia Bettina gyermeke: Miklós, Vékony Róbert és Vámos Viktória Beáta gyermeke: Benjámin Róbert, Vereczki István és Tóth Tünde gyermeke: Lénárd, Szvetlik Péter Pál és Laukó Anita gyermeke: Zalán, Kováts Gergely Ferenc és Takács Erika gyermeke: Lenke (Vác), Nagy Gergő és Koblász Beáta gyermeke: Marcell, Németh Ádám és Kaposi Adrienn gyermeke: Ádám.

Vácon kötöttek házasságot: Boskó István Attila és Schenk Alexandra (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Kövesdi Ferenc (1985) Szokolya.

Az elmúlt héten 24 fő halálesetét anyakönyvezték, 9 váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments