Végrehajtást indítottak a Vác Online ellen

A városunk nevét használó Fidesz-KDNP-hez köthető oldal, a Vác Online nem hajlandó végrehajtani egy jogerős bírósági ítéletet, amely szerint valótlan tényállítása miatt helyreigazítás közlésére kötelezték. Azzal vádolták valótlanul önkormányzatunkat, hogy a színházigazgató kinevezésével kapcsolatban törvényt sértett – írja a vac.hu.

A helyreigazítást az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 15 napon belül kellett volna közölniük, ez azonban a mai napig nem történt meg.
Több pert is vesztett már – elsőfokon és jogerősen – a Vác Online nevű hírportál, amely városunk önkormányzatának lejáratását is végzi. Hogy milyen bevételből, azt még nem tudni. Főszerkesztője az a nagymarosi Hujbert István, akinek köreihez kormánypárti döntések nyomán 34,8 millió forint közpénz érkezett a közelmúltban. Most Vác Város Önkormányzata kénytelen volt végrehajtást indítani a Rétvári Bence munkatársának tulajdonában álló oldal ellen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Átvette megbízólevelét Matkovich Ilona

Hujbert István korábban városházi forrásaira is valótlanul hivatkozott: egy bűncselekménnyel kapcsolatos nyomozás során ismerte be, hogy valójában egy feladó nélküli borítékban kapta az információkat. A sokasodó pervesztések alapján úgy tűnik, hogy ezeket a névtelen irományokat forráskritika nélkül közli le – írja a városi honlap. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments