Zökkenőmentes átmenetet ígérnek a városi kábeltévé szolgáltatónál

Új tulajdonosi kör kezébe kerül a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. Azonban a december elsejére ütemezett váltás ügyében komoly aggályai akadtak a szolgáltató ügyfeleinek. Ezzel kapcsolatban kereste fel az ES TV a cég ügyvezetőjét.

Már egy ideje tudni lehetett, hogy a több mint 30 éve helyi vállalkozásként üzemelő tévészolgáltatót a Magyar Telekom érdekeltségi körébe tartozó KalászNet Kft-nek értékesítette a tulajdonosi kör. Az elmúlt napokban a közösségi médiában azonban sokan adtak hangot kétségeiknek a tranzakcióval és bizalmatlanságuknak az új tulajjal kapcsolatban.

A Vác Városi Kábeltelevízió Kft ügyvezetője, Pintér Zoltán viszont meg szeretne nyugtatni minden felhasználót. Elmondása szerint a szolgáltatás a tulajdonosváltást követően is zökkenőmentes lesz, a lakossági partnerek mindössze annyit fognak érzékelni a váltásból, hogy december elsejétől másik bankszámlára kell utalni az előfizetési díjakat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

„Bár új szolgáltató lesz a hálózaton, érdemi, komoly változás előfizetői oldalon nem lesz. Nem szükséges új szerződést kötni, nem kell a mostani szerződést felmondani, nem lesz a csomagokban érdemi változás és az árak is változatlanok maradnak. Tehát az új szolgáltató, a KalászNet Kft mindazokat a csomagokat, mindazt a szolgáltatási platformot átveszi, amit eddig a váciak és a kosdi ügyfelek megszoktak, megszerettek – fogalmazott az ügyvezető.” ♦ (Forrás: ES TV)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments