A Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért kitüntetésre várják a javaslatokat

Vác Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a váci fogyatékossággal élő emberek érdekében tartósan kiemelkedő tevékenység elismerésére „A Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért” kitüntető címet alapított.

A kitüntető cím bármely személynek és közösségnek adományozható, aki a váci fogyatékossággal élő emberek segítése érdekében kiemelkedő tevékenységet végzett, illetve végez. A kitüntetést évente egy személy és egy közösség kaphatja meg.

A kitüntetés adományozására bárki javaslatot tehet. A javaslatot – részletes írásos indokolással – 2022. január 31. napjáig lehet benyújtani a Váci Fogyatékosügyi Tanács elnökének címezve.

Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola – adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt a 123-as irodába, e-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

A kitüntető címet a Fogyatékossággal Élő Emberek Esélyegyenlőségének Napja tiszteletére rendezett ünnepségen a polgármester adja át. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments