A kiélezett mérkőzésen ezúttal a győzelem elmaradt

Újabb szoros csapatbajnokin van túl a harmadik vonalban szereplő váci asztalitenisz együttes. Ezúttal félsikerrel: Váci Reménység – Eger 9:9. – írja a vac.hu.

Hét fordulót követően a listavezető szerencsiek mögött nagyon szoros volt az állás. A Reménység játékosai az előkelő második helyen álltak, de ha ezt a pozíciót meg is akarták őrizni, fenn kellett tartaniuk a játékuk meggyőző színvonalát is. Ennek a kihívásnak pedig hazai környezetben rugaszkodhattak neki november 28-án, vasárnap.
Az előző fordulóban az ózdi pingpongosok ellen elért bravúr után most esélyesként állt a hazai asztalok mellé az eddig mérsékelt sikerrel szereplő egri asztali teniszezők ellen a váci csapat. A találkozó most is szorosan alakult, sajnos, a győzelem ezúttal elmaradt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A két páros mérkőzés döntetlent hozott: a hazaiak közül a Héjj Marcell, Némann Dávid duó nyert, míg a Lovas Dániel, Klucsár Péter páros vereséget szenvedett.

Az egyénikben Némann Dávid egy találkozón állt asztalhoz, ezt megnyerte. A folytatásban a helyén Galgóczi Balázs játszott, aki egyszer nyert, kétszer kikapott. Héjj Marcell és Lovas Dániel egy vesztes mérkőzés mellett három-három alkalommal győzött, míg sajnos Klucsár Péter mind a négy összecsapásán alulmaradt.
Idén még egy csapatbajnoki szerepel a tervekben: december 11-én Nyírbátorba utazik a váci gárda. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments