A Váchartyáni sportegyesület is besegített a katolikus karitász gyűjtőakciójába

Kilencedik alkalommal csatlakozott a Katolikus Karitász ajándékgyűjtő programjához a váchartyáni Euniors Ifjúsági és Sport Egyesület egy üzlettel karöltve. Karácsony előtt meghirdetett akciójukban játékokat, papírt-írószert és édességeket gyűjtöttek a rászoruló családok számára – írja az estv.hu.

A sportegyesület tagjai, valamint rajtuk kívül még sokan mások csatlakoztak a karitatív akcióhoz, aminek köszönhetően rengeteg ajándék gyűlt össze, amit a rögtönzött mikulásgyárban csomagoltak be az aktivisták december 12-én. A 143 ajándékcsomag végül másnap délelőtt érkezett meg a váci karitász üzletébe, ahol az egyházmegye önkéntesei juttatják el azokat még karácsony előtt a térségben élő szegény családoknak.

„Megérkeztünk Vácra a helyi karitász központjába és mögöttem itt vannak azok az ajándékok, amit a fiataloknak köszönhetünk elsősorban. A Cipősdoboz, az Angyalbatyu és a mi programunk is az, hogy gyerekeknek gyűjtünk ajándékot. Azok a gyerekek, akik kinőtték vagy megunták a más számára még használható játékukat, felajánlották” – mondta Bucs-Tonk Levente, Euniors Ifjúsági és Sport Egyesülettől. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments