Adni jó: élelmiszercsomag a nélkülöző nyugdíjasoknak

Tartós élelmiszercsomagot adományozott a váci Rotary Club a nélkülöző kisnyugdíjasoknak. Az M Csemege támogatásával 30 csomag fog eljutni a rászorulókhoz.

Az adventi időszakban a különböző civil, állami vagy akár önkormányzati szervezetek rendre szerveznek adománygyűjtést a nélkülözni kényszerülő emberek számára. Vácon gondolhatunk akár a Baptista Szeretetszolgálat cipősdobozakciójára vagy akár a Jószomszéd Hálózat által megszervezett ajándékgyűjtő akciókra, amik által mi is segíthetünk másokon. De ezen tevékenységi körbe tartoznak azok az események is, ahol egy adott társaság maga gondoskodik valamilyen felajánlásról, amit el kíván juttatni azokhoz, akiknek ez nagy segítséget jelenthet Karácsony közeledtével. A váci Rotary Club megalakulása óta, immár 20 esztendeje igyekszik segíteni az ünnepekre nehéz körülmények között készülőket. A klub idén az M Csemege támogatásával tudott átadni 30 csomagot, amely a Váci Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül jut el a rászorulókhoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

Elsősorban az egyedül, nehéz körülmények között élő kisnyugdíjasok számára jelent könnyebbséget az élelmiszercsomag, és az, hogy most rájuk is gondolt valaki. Az adományokat Posta Botond klubelnök juttatta célba a múlt hét folyamán. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments