Aláírásokat gyűjtött Vácon a Mi Hazánk, hogy ne tegyék kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást

Aláírásokat gyűjtött a piac kapujában a Mi Hazánk Mozgalom Váci Szervezete, melynek célja az volt, hogy kiálljanak a kötelező koronavírus védőoltás bevezetése ellen. A helyszínen egy sajtótájékoztatót is tartottak, melyen Csereklye Krisztina helyi vezető és Dócs Dávid, a párt alelnöke vett részt.

Csereklye Krisztina arról beszélt, hogy bár ő beoltatta kétszer is magát, utazásai miatt, több oltást azonban nem tervez felvenni.

„Nagyon sokszor megkapjuk azt a vádat, hogy oltásellenesek vagyunk. Ez nem igaz, mi kötelező oltás ellenesek vagyunk. Erre élő bizonyíték én vagyok. Én megkaptam két védőoltást, a legutolsó pillanatig húztam én is, mert nem szerettem volna megkapni. Azonban az utazásaim és a munkám miatt rákényszerültem, hogy felvegyem az oltást, de a továbbiakban semmilyen oltást nem szeretnék. Közel öt éve nem voltam beteg és vállalom a következményeit annak, hogy nem veszek fel többet. Ezzel kiállok azok mellett, akik oltatlanok és akik szintén nem szeretnének több, harmadik, negyedik, vagy akár sokadik védőoltást” – mondta. Hozzátette: kiáll azok mellett is, akik az oltások következtében lettek betegek, amiről szerinte a média mélyen hallgat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

A Mi Hazánk Mozgalom gyűjtést szervez azoknak, akik kiestek a munkából, vagy bármilyen diszkrimináció érte őket az oltás fel nem vétele miatt. Erről a párt honlapjain találnak információt.

Csereklye Krisztina még azt is kiemelte, hogy a gyermekét sem fogja beoltatni és nem fogadja el, hogy ezt akár kötelezővé is tegyék. Gyermeke egészséges, semmilyen oltásra nincsen szüksége – jelentette ki.

„Sem oltás ellenesek nem vagyunk, sem pedig vírustagadók nem vagyunk” – hangsúlyozta a helyszínen Dócs Dávid alelnök. „Csupán azt szeretnénk, ha mindenkinek meghagynák azt a szabad akaratot, hogy szeretne-e élni az oltás lehetőségével, vagy sem. És ahogy látjuk az elmúlt évek mérlegéből, nem teljesen egyértelmű a betegségnek a lefolyása, a betegség keletkezése, az oltás mellékhatása. Az pedig végképp nem egyértelmű, hogy miért akarják ezt ránk erőltetni, hiszen egyre több csontváz esik ki a szekrényből, amely arra ad tanúbizonyságot, hogy ezeknek az oltásoknak hosszútávon és rövidtávon is komoly mellékhatásai vannak” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Dócs Dávid úgy látja, hogy azok a vélemények, amelyek másként szólnak, mint a kormány propagandája, azt igyekeznek elnyomni. November 21-én az Alkotmánybíróság előtt tüntetett a párt, melyhez több ezer civil is csatlakozott. Erről sem adott hírt egyetlen média sem.

Most hétvégén Miskolcon, Győrben, Kecskeméten, Pécsen és Szekszárdon is tartanak tüntetéseket ebben a kérdésben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments