Elhunyt a Vác Városi Sportcsarnok ikonikus gondnoka

Koronavírus okozta megbetegedés következtében életét vesztette a Vác Városi Sportcsarnok szeretett gondnoka, Varnyaczki István. 

December 16-án jutott el szerkesztőségünkhöz az a szomorú hír, miszerint 62 éves korában elhunyt a váci sportélet egyik sokak által szeretett és megbecsült személyisége, Varnyaczki István. A város kézilabda mérkőzéseinek, egyéb sporteseményeinek, valamint a Szérűskert iskolásainak tartott testnevelés órák helyszínéül szolgáló létesítménynek a gondnoka szerdán távozott az élők sorából, miután elvesztette a koronavírus-járvánnyal szemben vívott küzdelmét.

István a sportcsarnok megnyitásától kezdve, 26 éven keresztül szolgálta az intézményt. Munkája során sportolói generációk sokaságát látta felnőni, akik mindannyian szerették. Munkáját mindig maximális szorgalommal és odaadással végezte, nem volt olyan dolog, amit ne tudott volna megszerelni. A hétköznapokban mindenkihez volt egy jó szava a folyosókon, személyiségének köszönhetően baráti viszonyban állt a tanárokkal, az edzőkkel, és valamennyi munkatársával. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments