Győzelem az első kör végén

Fölényes idegenbeli sikerrel fejezte be a 2021-es esztendőt és zárta a pontvadászat első körét a harmadik vonalban szereplő váci asztalitenisz együttes: Nyírbátor – Váci Reménység 6:12 – írja a vac.hu.

Az év utolsó bajnoki fordulójára készülhettek Vác pingpong játékosai a hétvégét megelőzően. A legutóbbi Eger elleni találkozót követően nem volt felhőtlen az öröm, hiszen csak egy döntetlent sikerült elérni. Szerencséjükre ez az eredmény is elég volt ahhoz, hogy megtartsák második pozíciójukat a harmadosztály mezőnyében. De helyzetük megszilárdításához és egy pozitív évzáráshoz valamennyi pont megszerzésének a reményével léptek az asztalok mögé.

A minél jobb helyezés miatt fontos rangadón a párosok csatájából mindkét együttes egy-egy győzelemmel és vereséggel jött ki. A váciaknál simán nyert a Héjj Marcell, Némann Dávid duó, míg a Lovas Dániel, Galgóczi Balázs páros döntő szettben vesztett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közös focinézés a főtéren

Az egyénik során Héjj Marcel remekelt, hiszen mind a négy ellenfelét játszmavesztés nélkül verte. Lovas Dániel három győztes meccse mellett egy vereséget szenvedett, míg Galgóczi Balázs és Némann Dávid 50%-os mérleggel zárt.

Csapatunk 9 fordulót követően a listavezető szerencsiek mögött az igen előkelő második helyen áll. Mérlege: 6 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség. Legközelebb – a tervek szerint január 11-én – a Dunakeszi gárdáját fogadják a mieink. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments