Ingyen elvihetőek a város begyűjtött muskátlijai

A Váci Városfejlesztő Kft ingyenes futómuskátli osztást hirdetett a váci lakosság számára. A háztartásonként maximum 5 darab növény átvételére jövő héten lesz lehetőség a cég telephelyén.

A tél közeledtével a Váci Városfejlesztő Kft munkatársai begyűjtötték a város közterületeire korábban kihelyezett futómuskátlikat. Ebben az évben pedig első alkalommal – Vác Város Önkormányzatának támogatásával – ezeket a futómuskátlik el fogják ajándékozni a város lakosságának. Bárki Ingyenesen hozzájuthat a begyűjtött növényekhez, aki örömmel gondoskodna azok kiteleltetéséről és beültetné azokat saját kertjébe.

A futómuskátlik átvehetőek a váci holding Deákvári fasor 2. szám alatt lévő telephelyén december 13-tól december 17-ig, naponta 8 és 14 óra között. Személyesen választani az ott található D20-as irodában történő jelentkezést követően lehet. Ott a szervezet munkatársai az érdeklődők segítségére lesznek. A muskátli a készlet erejéig biztosított. Háztartásonként elvihető maximális mennyiség 5 db.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

Amennyiben további kérdések merülnek fel, úgy azokat a birszki.laszlo@vacholding.hu e-mail címen fogadjuk. (Forrás: vacholding.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments