Jövőre is Rétvári Bence indul a Fidesz-KDNP színeiben

Újból Rétvári Bence lesz a Fidesz és a KDNP közös Pest megye 4. számú választókerületi képviselőjelöltje. A pártszövetség egy szombati közleményében tudatta választópolgáraival, hogy helyi alapszervezeteik a korábbi győzelme után ez alkalommal is az EMMI parlamenti államtitkárát javasolták a 2022. évi országgyűlési választás jelöltjének, melyet a szervezeti gyűlésen egyhangúan elfogadtak.

A két szervezet úgy fogalmaz közleményében, hogy szerintük Rétvári Bence az utóbbi években bebizonyította, hogy óriási energiával és rengeteg munkával kiemelkedő eredményeket lehet elérni. Ezért a következő hónapokban egységesen és teljes erővel azon fognak dolgozni, hogy a következő négy évben is ő képviselje a környék 34 települését a Parlamentben.

A politikus 2018 óta térségünk országgyűlési képviselője. Ekkor váltotta az úgyszintén Fidesz-KDNP jelölt Harrach Pétert és múlta magabiztosan felül valamennyi ellenzéki vetélytársát. Gyakorlatilag minden szavazókörben az első helyen végzett és a szavazatok több mint 50 százalékát a magáénak tudhatta. Jövőre Inotay Gergely lesz a legfőbb kihívója, aki az ellenzéki előválasztást megnyerve a parlamenti pártok többségének a támogatását maga mögött tudhatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments