Két győzelemmel zárták az alapszakaszt a váci vizilabdázók

Befejeződött a harmadosztályú férfi vízilabda bajnokság alapszakasza. A Pesterzsébeten megrendezett kettős fordulóban a váciak két szép győzelemmel zárták a sorozatot – írja a vac.hu.

A legutóbbi, novemberi kettős fordulót 50%-os mérleggel zárták városunk pólósai. Először az ötcsapatos csoport kiemelkedőbb alakulata, a Dunakanyar Waterpolo ellen súlyos vereséget szenvedtek, majd a mérleget egy Budafóka SE felett aratott magabiztos győzelemmel javították. Az alapszakasz utolsó megmérettetésére pedig december elején került sor, ahol csoportjuk utolsó két helyén tanyázó gárdáját fogadták.

A mieink a játéknap első mérkőzésén a budaörsiekkel találkoztak: Váci VSE – Poseidon VSE 11-6. A mérkőzést remekül kezdték a váciak és az első negyedet követően már 3-0-r vezettek. Az előny megnyugtatta a váciakat és a folytatásban magabiztos játékkal még növelni is tudták a különbséget. Góljaik közül Binder Szabolcs négyet, Kiss Ádám hármat szerzett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Az alapszakasz váci zárását a házigazda, ám egyértelműen a csoport leggyengébb együttese ellen vívta csapatunk: Váci VSE – ESMTK 18-11. A gólzáporos összecsapáson végig a mieink uralták a küzdelmet. Így mód volt az eddig kevesebb játéklehetőséget kapók bevetésére is. Jellemző, hogy a váci találatokat kilenc pólósunk szerezte. A legtöbbet – ötöt – Kiss Ádám.

A VVSE az ötcsapatos csoport második helyét szerezte meg és a felsőházi középszakaszban folytathatja a pontvadászatot. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments